15. mars 2011

Ukas foto (11)

Vanessa skriver dette om fotoet sitt på bloggen:
"Ideen bak dette bildet var at jeg ville ha et bilde som reflekterte duen, men også lampen i bakgrunnen. Jeg ville ha et bilde med mange interessante elementer. 
Duen står i midten, men det skjer så mye på bildet, med både lyset og speilingen, at jeg ikke synes det gjør noe for komposisjonen. Jeg ville heller ikke at kun duen skulle ver blikkfanget, men også speilingen dens. 
Lyset er ganske spennende, det skaper en blåfarge i rommet, men siden jeg tok bildet inne, ble lyset i rommet litt mørkt. Derfor har jeg redigert det lysere og satt på litt farge for å gjøre bildet mer spennende. 
Her er orginalen:

Dette bildet har også mange veldig fine farger, men det virker litt grått, og duen blir litt usynlig. Jeg har brukt kameraet Nikon D700. Jeg tok bildet på manuell, iso var på 800, lukkertiden var på 1/250 og blenderåpningen på f/3,2. 
Bildet hører til kategorien Refleksjoner, duen blir reflektert i speilet bak den. 
Dette var en av de første bildene jeg tok. Jeg lærte mye om kameraet når jeg tok de første bildene. Jeg fant ut at man lett kan få spennende bilder av hva man har hjemme. Utelys som skinner inn, kan skape fine farger i et rom."

1 kommentar: